Política de vendes

Els nostres productes están garantits al 100% quant a:

1.-En cap cas no s’aplica la devolució o reemborsament de diners.

Només atorgarem garantia de devolució als articles NOUS DE PRIMERA MÀ que presentin defectes de fabricació en un lapse no major a 3 dies naturals a partir de la seva compra. Després daquest període no hi ha canvis.  Si són productes d’ocasió o liquidació no s’apliquen devolucions.

No es garanteix la pèrdua, la fractura o la caiguda de qualsevol tipus de pedres.

A la nostra línia De joies d’OCASIÓ, LIQUIDACIÓ I OUTLET no s’accepten devolucions ni reemborsament de diners.

En cap cas no aplica la devolució o reemborsament de diners.

Qualsevol modificació de l’article, a la talla o d’una altra índole de TALLER NO VA INCLÒS al Preu de Venda. Vegeu llistat de preus de reparacions i compostures de taller de joieria i rellotgeria per a pressupost.

Apartem joies de la nostra línia de Liquidació, Outlet, Ocasió, per un període no superior a 6 mesos, i amb un interès mensual del 15% o bé a l’equivalent al preu de venda en joieria. (P.V.P.)

Et recomanem liquidar dins dels 5 dies hàbils a la teva data de pagament, altrament hi ha el risc de perdre el 50% de la teva bestreta i/o a compte.

Per a lletres especials, reparacions, compostures de rellotges i/o dissenys personalitzats es requereix mínim 30% de bestreta. El preu està subjecte a canvis segons la cotització de l’or fi i/o dòlar i altres complexitats.

El temps del nostre sistema d’apartats per a reparacions i maneres és de 90 dies hàbils. Passat aquest període es perd el dret de propietat.

Els enviaments d’articles es realitzaran mitjançant missatger amb un cost addicional de 15 euros amb assegurança inclosa i només a la península. Per a imports superiors a 1.000 euros consultar.

Escriu-nos: dubtes, comentaris i/o suggeriments a comercial@youandy.com

Inicia una sessió

Heu perdut la vostra contrasenya?

La teva comanda

La cistella està buida.